Само в Mr.Bricolage ще намерите всички видове косачки за трева, включително косачки

...
Само в Mr.Bricolage ще намерите всички видове косачки за трева, включително косачки
Коментари Харесай

Mr.Bricolage се грижи за вашата морава

Само в  Mr.Bricolage   ще намерите всички типове косачки за трева, в това число косачки Alpina и B.Power, които се оферират само в   Mr.Bricolage , създадени по новаторски технологии, с висока успеваемост на добра цена. Косачките с марка B.Power имат 5-годишна гаранция.



Зелената ливада е това красиво кътче на двора, където можете да релаксирате, да се разхождате с боси крайници, децата да играят, а домашните любимци да се препичат на слънце. За някои поддръжката на тревната повърхност е лесна работа, за други досадно обвързване, само че във всички случаи тревата изисква толкоз грижи, колкото и цветята. Ако желаете да имате красива ливада, би трябвало да се грижите за нея през цялата година. Важно е да знаете по какъв начин да извършите това елементарно, дейно така и така да ви лишава доста време и сила.



Mr.Bricolage знае по какъв начин да ви помогне в грижата за тревните площи. Доверете се на оптитните специалисти на маазина преди да извършите своя избор на косачка или нова тревна примес, тъй като от избора ви зависи по какъв начин ще наподобява моравата.

Като начало би трябвало да сте наясно с площта, която ще косите. Докато за по-малките площи е подобаващ стилен и лек модел като ЕЛЕКТРИЧЕСКА КОСАЧКА ALPINA с мощ 1400W, широчина на косене 38см – на промоция в Mr.Bricolageе на цена 159лв. до 29 април. Косачката е подобаваща за повърхност до 350м2.



По различен метод стоят нещата, в случай че имате за обработка по-голяма тревна повърхност. Тогава ви е нужна мощна и здрава косачка като МОТОРНА КОСАЧКА B.POWER с мощ 1.9 kW / 160см3, широчина на косене 46см, 5-степенно контролиране на височината   на косене – на промоция в Mr.Bricolage е на цена 699лв. до 29 април. Косачката е с мощен мотор Honda, подобаваща е за повърхност до 1200м2 и е с гаранция 5 години.



Преди да вземете решение за типа на косачката, помислете за достъпа до моравата и съхранението на косачката. Налага ли се да преминавате през порти, с цел да косите? Ако е по този начин, не забравяйте да измерите авансово отвора и самата косачка, с цел да избегнете купуване на модел, който е прекомерно огромен, с цел да мине през вратата. Същото важи и за мястото, където ще съхранявате косачката - уверете се, че ще можете да я поставите под навеса или в гаража, както и че ще има задоволително пространство, с цел да минава.

В   Mr.Bricolage можете да извършите избор от разнообразни типове косачки.

РЪЧНА КОСАЧКА

Лека и налична за всеки бюджет, тя има преимуществото, че работи тихо. С ръчната косачка би трябвало да косите постоянно, защото не е ефикасна при високи треви.

 

ЕЛЕКТРИЧЕСКА КОСАЧКА

Тя е надеждна и икономична, започва се незабавно, поддържа се елементарно и употребява малко електрическа енергия. Идеална е за множеството размери градини. С нея ще можете да косите толкоз дълго, колкото желаете, без да се притеснявате за доливане на гориво или презареждане на батерията – просто я включете в електрическата мрежа. В съпоставяне с моторната косачка тя е по-лека, по-маневрена и работи по-безшумно. Помислете за това къде е ситуиран източникът на зареждане и какъв брой дълъг удължител ще ви би трябвало.



Електрическа косачка B.POWER, мощ 1600W, широчина на косене 38см, 6-степенно централно контролиране на височината на косене, съдържимост на коша 50л, целесъобразна повърхност на косене до 500м2

функционалност мулчиране

Гаранция 5 години

Цена 279лв .



КОСАЧКА НА БАТЕРИИ

Ако нямате достъп до източник на зареждане или имате по-голяма градина, където удължителят няма да доближи, изберете косачка с батерия. Тя е мощна и ефикасна и се зарежда с батерия. Тиха е, лесна за приложимост, екологична е и не замърсява. Можете да изберете разнообразни принадлежности, задвижвани от една батерия.



Акумулаторна косачка Alpina, 40V, широчина на косене 38см, 6-степенно централно контролиране на височината на косене, комплект с батерия 4.0Ah



МОТОРНА КОСАЧКА

Тя е мощна и ефикасна, с нея ще косите бързо и без да се изморявате. Подобно на косачката с батерия, моторната косачка е портативна и обезпечава безкрайно от кабели придвижване. Моторната косачка може да бъде самоходна (достатъчно е единствено да я направлявате, без да я бутате) и несамоходна (задвижва се с бутане). Ако площта на косене има надолнище, изберете самоходна косачка – по този начин няма да се постанова да я бутате нагоре, а надолу да я дърпате.



Самоходна моторна косачка B.Power, мощ - мотор Honda 60см3, железен корпус, широчина на косене 46см, 5-степенно централно контролиране на височината на косене, съдържимост на коша 60л, целесъобразна повърхност на косене до 1200м2

Функция мулчиране

Гаранция 5 години

Цена 799лв.



ТРАКТОРНА КОСАЧКА

Тя е извънредно комфортна за работа и ръководство, подобаваща е за поддържане на доста огромни площи, като да вземем за пример овощни градини. Тракторната косачка е доста мощна и маневрена и е комфортна за косене към дървета и трудности. Много постоянно е с функционалност мулчиране, посредством която тревата се нарязва в допълнение на фини частици.



Тракторна косачка McCulloch, Мощност 3.5kW, железен корпус, широчина на косене 66см, 4 степени на косене, целесъобразна повърхност на косене до 2000м², странично изхвърляне на окосената трева

Функция мулчиране

Цена 3199лв.

*Косачката се предлага по поръчка със период на доставка 7 дни

 

https://www.mr-bricolage.bg/bg/

https://www.facebook.com/MrBricolage.Bulgaria
Магазини     София Ринг Мол
София бул. „ Околовръстно шосе ” 214
02/4053600София Люлин
София бул. „ Европа ” 171
02/9216300Благоевград
Благоевград жк. „ Струмско ”, ул. „ Яне Сандански ” 1
073/829500Пловдив 2
Пловдив ул. „ Македония ” 2
032/307779Пловдив 1
Пловдив бул. „ 6 септември ” 223-A
032/605259Плевен
Плевен ул. „ Асен Халачев 2
064/884900Русе
Русе бул. „ Липник ” 2
082/887810Бургас Бургас бул. „ Захари Стоянов ” 1
056/874760Варна
Варна жк. Младост, ул. „ Вяра ” 3
052/572559Добрич
Добрич Околовръстен път „ Добротица ”, изхода за Албена 56
058/651680София Младост
София бул. „ Цариградско шосе ” 115
02/9602060
 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Харесайте ни във FB
``
реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР